PymPartner

Bli PymPartner og støtt våre bistandsprosjekt som fast giver eller engangsgave! 
Pym har i løpet av de siste par årene opplevd at stadig flere tegner seg som PymPartner. Det gleder vi oss over. Når de vanlige innsamlingene ikke har gitt de resultatene vi hadde håpet på, har vi heldigvis opplevd at flere tegner seg som faste givere. Noen med månedlige beløp, andre med større engangsgaver.

Pym Partner midlene brukes til egenandel på 10 % i de Norad finansierte bistandsprosjektene, støtte til misjonsformål, informasjonsarbeid og administrasjon.

Ved hjelp av dere som har eller ønsker å tegne dere som PymPartner, får vi muligheten til å komme på offensiven på det vi brenner mest for. Nemlig å bringe de gode nyhetene om Guds rike til flest mulig og bidra med hjelp til de som trenger det mest.

Tusen takk til alle dere som investerer i dette.

 

Ønsker du å opprette AvtaleGiro trykk her og fyll ut skjema i linken!

Du kan også vippse til 25098 eller  gi per SMS ved å sende kodeord Pym + beløp til 2468

 

 

Ønsker du Giro tilsendt fyll ut skjema under:

Navn

Epost

Du bestemmer selv hvor mye du vil gi, men det er et minstebeløp på 50,- pr mnd. / 600,- pr år.

Velg ønsket månedsbeløp

Velg hvor ofte du ønsker å betale

Velg om du ønsker å få faktura på mail eller som brevpost. Velger du mail, sparer du miljøet og vi sparer administrasjonskostnader.

Ønsker du å få tilsendt faktura som brevpost, må du fylle inn addressen din i kommentarfeltet nedenfor. Her kan du også fylle inn ev annen informasjon eller spørsmål du måtte ha om betaling.